بتن عیار 200

درباره ما ازما بتن
درباره ما ازما بتن

عیار بتن نشان‌دهنده خلوص بتن از نظر میزان سیمان به‌کار رفته در آن است. منظور از بتن آماده عیار 200، بتنی است که برای تولید هر مترمکعب آن به 200 کیلوگرم سیمان نیاز داریم. عیار از شاخص‌های تعیین نوع و کاربرد بتن به‌شمار می‌رود از بتن عیار 200 در پروژه‌های متوسط استفاده می‌شود. این بتن از انواع پرکاربرد در ساخت سازه‌های معمولی و غیر باربر پروژه‌های شهری (بزرگراه و اماکن مختلف) و خانگی (گاراژ و…) است.

مطالعه بیشتر : بتن اماده عیار 150

بتن آماده‌ عیار 200

خرید بتن عیار 200

بتن عیار 200 را باید از شرکتی تهیه کنید که بر همه مراحل تولید اصولی کنترل و نظارت کافی داشته باشد. همچنین مطمئن شوید همه آزمایش‌های لازم برای بررسی مقاومت، دوام و کارایی بتن روی محصول انجام شود.

شرکت آزما بتن ماد با ظرفیت تولید بالا، عیارهای گوناگون بتن را با بهره‌گیری از مواد اولیه باکیفیت و تجهیزات پیشرفته تولید و عرضه می‌کند. محصولات این شرکت، زیر نظر متخصصان کارآزموده، با امکانات آزمایشگاهی و صنعتی به‌روز و در شرایط ایده‌آل تولید می‌شوند. بنابراین، همگی محصولات نهایی در همه مراحل تولید، آزمایش‌های کنترل کیفی را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند.

تجهیزات پیشرفته تولیدی این شرکت امکان ارائه محصولات مختلف مورد نیاز برای صنایع ساخت‌وساز را فراهم کرده است. شما می‌توانید بتن‌هایی با عیار و رده مقاومتی گوناگون را به‌سادگی از آزما بتن ماد تهیه کنید. قیمت بتن عیار 200 این شرکت با توجه به سابقه فعالیت آن، تجهیزات کارخانه‌ها، تخصص کارکنان و مشاوران، و تعهد شرکت در ارائه خدمات مشتریان بسیار مناسب است.

مطالعه بیشتر : خرید بتن سبک

خرید بتن آماده عیار 200

مقایسه بتن عیار 200 با سایر عیارهای بتن

مهمترین تفاوت‌های آن با بتن‌های عیار پایین‌تر یا بالاتر عبارتند از:

  • مقاومت فشاری: مقاومت متوسطی دارد و برای پروژه‌هایی با همین ویژگی مناسب است.
  • قیمت: هزینه آن از بتن عیار 150 بیشتر است ولی، به اندازه عیارهای بالاتر نیز نخواهد شد.
  • دوام: گرچه به نسبت بتن‌های عیار بالاتر دوام کمتری دارد، دوام آن در قیاس با بتن عیار 150 بیشتر است.
  • کارایی حمل‌ونقل: در قیاس با بتن‌های عیار بالاتر مشکل چندانی ندارد و در شرایط مختلف، حمل‌ونقل آن چالش خاصی ایجاد نمی‌کند.
  • میزان سیمان: برای ساخت هر عیار، میزان سیمان مشخصی مورد نیاز است و بتن عیار 200 از این نظر در رده بتن‌هایی با مصرف متوسط قرار می‌گیرد.
  • کاربرد: بیش از همه برای سازه‌های معمولی و غیر باربر مناسب است. بسته به نوع پروژه کاربردهای متوسط دیگری نیز دارد. این بتن نه آنقدر کم‌دوام و ضعیف است که به عنوان بتن مگر استفاده شود و نه آن اندازه مقاوم که برای سازه‌های باربر و بخش‌های پیچیده و سنگین پروژه مناسب باشد.

مطالعه بیشتر : قیمت بتن خودمتراکم

روش‌ تولید بتن عیار 200 چیست؟

بسته به بزرگی پروژه، مواد مورد نیاز تهیه بتن را طی فرآیند بچینگ (Batching)، براساس نسبت‌های اختلاط مشخص و با دستگاه‌ها و تجهیزات متناسب نوع بتن با یکدیگر می‌آمیزند. بچینگ وزنی یا اندازه‌گیری و اختلاط مواد براساس وزن روشی مطمئن‌تر است. پس از توزین سیمان، سنگدانه‌ها و آب، مواد را در میکسرها و تجهیزات اختلاط بچینگ کارخانه یا مستقر در محل پروژه‌ مخلوط می‌کنند.

اندازه‌گیری‌ها و کنترل وزن مواد و همچنین بررسی شرایط تولید بتن، از اتاق اپراتور انجام می‌شود. اگر فاصله کارخانه و محل پرژه زیاد باشد، تنها مواد خشک را در کارخانه ترکیب می‌کنند و افزودن آب به آن را یا به محل پروژه، یا هنگام حمل مواد (در تراک میکسر) موکول می‌کنند. ارزیابی کیفیت بتن توسط کارشناسان واحد کیفی نیز از مهم‌ترین گام‌های تولید بتن با عیار 200 و دیگر عیارهاست. 

مطالعه بیشتر : قیمت بتن

روش‌ تولید بتن آماده عیار 200 چیست

استانداردهای تولید بتن عیار 200 چیست؟

اگر بخواهیم بتن را در محلی غیر از کارخانه و در کارگاه ساختمانی و محل پروژه آماده کنیم، باید از طرح اختلاط متناسب با عیار مد نظر پیروی کنیم. باید به این نکته نیز توجه داشت که طرح اختلاط با استفاده از سیمان فله‌ای و سیمان کیسه‌ای اندکی تفاوت دارد. دلیل آن، اختلاف وزن مخصوص این سیمان‌هاست. براساس طرح اختلاط بتن عیار 200، نسبت مواد جامد این بتن به‌‌شکل زیر است:

نسبت تقریبی اختلاط حجمی مصالح خشک برای ساخت بتن عیار 200

مصالح مصرفی

برای سیمان فله

برای سیمان کیسه‌ای

سیمان

1

1

شن

5/6

8

ماسه

5/3

4

شن و ماسه حداقل دوبار شور باشد. دانه‌بندی شن نیز برای شن بادامی شکسته و شن نخودی شکسته، به ترتیب 60% و 40% باشد. از آنجا که مقاومت بتن به شن یا مصالح درشت‌دانه آن وابسته است؛ در قیاس با ماسه، حجم شن باید بیشتر باشد.

کاربردهای بتن عیار 200 چیست؟

با توجه به سنگدانه‌های موجود بتن عیار ۲۰۰ اصلی‌ترین کاربردهای آن را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • پایان کار
  • راهسازی و متعلقات آن (پیاده‌رو و…)
  • سازه‌ها و پروژه‌های صنعتی و مسکونی

به دلیل دوام مناسب این نوع بتن می‌توان بدون نگرانی بابت ترک‌خوردگی، از آن در ساخت زیربنا، بتونه و مسیر بتونه استفاده کرد. همچنین مقاومت خوب و فشردگی مناسب بتن عیار 200، امکان ساخت بالش‌های بتنی، سنگ حاشیه پیاده‌رو، دیوار نگهدارنده و پله، بلوک‌های ساختمانی و دال‌های‌ برجا یا پیش‌ساخته از آن را فراهم می‌کند.

مطالعه بیشتر : بتن اماده عیار 250

کاربردهای بتن آماده عیار 200 چیست

قیمت بتن عیار 200 چگونه تعیین می‌شود؟

قیمت بتن عیار 200 را تولیدکنندگان آن و با توجه به عوامل مهم زیر تعیین می‌کنند:

  • حجم بتن مورد نیاز
  • فاصله محل تولید بتن تا محل پروژه
  • عیار بتن (میزان و قیمت سیمان به‌کاررفته در آن)
  • قیمت مصالح به‌ویژه سیمان و سنگدانه‌ها و کیفیت آن
  • دستمزد و خدمات بیمه‌ای کارکنان ساخت و انتقال بتن

همچنین نوع ماشین‌آلات مورد استفاده و سایر هزینه‌های جانبی درج شده در قراردادهای پروژه تولید و تحویل بتن عیار 200 از دیگر عوامل مؤثر بر قیمت نهایی بتن به‌شمار می‌روند. با این همه، به دلیل نوسانات بازار و تأثیرات نرخ جهانی بتن ، بهترین راه آگاهی از قیمت بتن عیار 200، بررسی هنگام خرید است.

مطالعه بیشتر : بتن غلطکی rcc

قیمت بتن آماده عیار 200 چگونه تعیین می‌شود

مزایا و معایب استفاده از بتن عیار 200 چیست؟

مزیت‌ها:

  • سهولت استفاده و سرعت ساخت بالا
  • قابل استفاده در مناطقی با اختلاف دمای بالا
  • دسترس‌پذیری مصالح مورد نیاز برای ساخت آن
  • گستردگی کاربرد و مناسب بودن برای ساخت سازه‎های متنوع
  • مقاومت فشاری مناسب و کمک به افزایش دوام و طول عمر سازه
  • امکان استفاده به‌عنوان عایق به دلیل پایین بودن سطح هدایت حرارتی
  • امکان استفاده به‌عنوان تقویت‌کننده دیوار حمال یا کف‌سازی در طبقات پایین ساختمان‌ها
  • ثبات ابعادی بالا و در نتیجه، کاهش احتمال تغییر شکل یا ترکیدگی‌های غیرمطلوب در سازه‌

 معایب:

  • نامناسب برای سازه‌های باربر
  • مقاومت کمتر نسبت به بتن‌های عیار بالاتر
  • نامناسب برای شرایط و سازه‌هایی با نیازهای خاص مانند دیوارهای ضدآتش و…

نحوه تعیین مقاومت و کیفیت بتن عیار 200 در آزمایشگاه‌ها

از آنجا که بتن عیار 200 برای کارهای متوسط و متنوع کاربرد دارد، کیفیت آن از همه نظر باید مورد بررسی و آزمایش قرار گیرد. افزون بر مقاومت فشاری، مقاومت آن در برابر سایر عوامل شیمیایی و مکانیکی نیز بررسی می‌شود.

با توجه به محل کاربرد بتن، مهندسان و ناظران کیفی، نمونه‌‌های تصادفی و غیرگزینشی را براساس دستورالعمل‌ها مورد آزمایش قرار می‌دهند. خصوصیات فیزیکی، اسلامپ بتن (روان‌بودن آن)، مقاومت فشاری 28 روزه (مقاومت در برابر فشار) و تنش‌های مکانیکی و همچنین ماندگاری و مقاومت بتن نسبت به آب، نمک و دیگر ترکیبات شیمیایی بخشی از آزمایش‌هایی است که باید در آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت بتن عیار 200 انجام می‌شود.

مطالعه بیشتر : خرید بتن اکسپوز

نحوه تعیین مقاومت و کیفیت بتن عیار 200 در آزمایشگاه‌ها

نکات فنی در حمل و ریختن بتن عیار 200 در محل پروژه چیست؟

  • باتوجه به امکان استفاده از قالب، نوع قالب مورد نیاز را از پیش تعیین کنید.
  • هنگام حمل‌ونقل و بتن‌ریزی به شرایط محیطی (آب‌وهوا، دما، وجود مواد شیمیایی خورنده) محل توجه کنید.
  • برای حفظ کیفیت راه و سازه، هر جا نیاز به مصالحی با مقاومت بیشتر است، از بتن با عیار مناسب استفاده کنید.
  • پیش از انتقال بتن عیار 200 به محل پروژه میزان مورد نیاز بتن را به‌دقت ارزیابی و محاسبه نمایید و آن را در زمانی کوتاه و پیش از سفت شدن به محل اجرا و استفاده انتقال دهید.

نکات فنی در حمل و ریختن بتن آماده عیار 200 در محل پروژه چیست

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *